Tack för i år + info om upprop 19 augusti

Kära elever och föräldrar,

Det här året har varit fantastiskt. Tänk vad mycket ni elever lärt er! Och vad roligt vi haft tillsammans.

Våra avgångselever har fått oerhört fina betyg och vi ser i trygghetsenkäten att de flesta elever trivs bättre än någonsin. Vi som jobbar här är envisa med att försöka skapa den allra bästa skolan för varje elev.

Fokus för oss är att eleverna ska lära sig saker som de har nytta av hela livet. I år har högstadieeleverna samlat in en stor summa pengar till Unicefs utbildningsprojekt i Tanzania för att skoleleverna där ska få tillgång till toaletter och rent vatten. Vi har också hjälpts åt att sänka matsvinnet, så nu kastar vi 25% mindre mat i matsalen. Med vår underbara festdag Sofiadagen knyter vi ihop skolan och då ordnade de äldre eleverna massor med roliga aktiviteter för de yngre. På skolavslutningen i Vitabergsparken ser man verkligen hur många och starka vi är tillsammans; elever, personal, föräldrar, syskon, vänner, släktingar, unga och gamla - alla får vara med! 

Vårt mål är att varje elev ska nå sin fulla potential, både kunskapsmässigt och socialt. Elever, föräldrar och personal ska ha ett verkligt inflytande över viktiga saker i skolan. Därför vill vi alltid höra hur ni uppfattar vårt arbete. Vi kommer fortsätta att utveckla skolan och vi ser att vi är på helt rätt väg!

En extra kram till våra fina nior som lämnar oss nu – lycka till på gymnasiet!
Ni andra är varmt välkomna tillbaka i höst. Uppropet är den 19 augusti.

9.00 Uppropsfest på skolgården för F-6, därefter till klassrum
10.00 Upprop för år 8 i klassrum
10.30 Upprop för år 9 i klassrum
11.00 Upprop för år 7 i aulan, därefter till klassrum

Ni är alla hjärtligt välkomna tillbaka!

Men först – dags för ett långt och härligt sommarlov!

Glad sommar!

Rektor Annika

 

Dela: