Ny rektor rekryteras

Hej alla föräldrar och elever!

Idag har jag skickat brev till personalen på Sofia skola att jag tyvärr kommer sluta här 1/10.

Jag ska bli rektor för estetprogrammet på Södra Latins gymnasium - teater, dans, bild & formgivning och en nationell spetsutbildning i musik. Jag har varit här på Sofia i snart sex år och trivs oerhört bra men nu är det dags för mig att gå vidare. Här i Stockholm har rektorerna tidsbegränsade förordnanden och mitt förordnande på Sofia skola började gå ut.

Rekrytering av ny rektor har redan börjat förberedas och annons kommer snart gå ut. Man räknar med många kvalificerade sökande eftersom vår skola är mycket attraktiv att jobba på.  Det känns ju härligt!

Vi vet ju inte när nya rektorn är på plats men en kvalificerad gissning är runt årsskiftet. Det kan bli ett glapp några månader och då utses en tf rektor. Ni kommer få tydlig information när det väl är dags.

Jag har verkligen gett allt till Sofia skola de här åren. Men snart är dags att någon annan tar över rodret här och styr vidare. Jag är oerhört stolt över vår fantastiska personal och våra fina elever. Vi har verkligen skapat en speciell stämning här, det vi kallar Sofiaandan.

Jag är kvar och startar upp hösten på Sofia skola och jag har full tillförsikt att det blir ett kanonbra läsår. Vi har rekryterat en hel del ny personal eftersom skolan växer. Elever, personal, ledning och föräldrar - tillsammans kommer vi skapa ännu ett fint läsår på Sofia skola.

Ha en härlig fortsättning på sommaren så ses vi i höst!

Varma hälsningar från rektor Annika