Info om skolplattformen

Hej vårdnadshavare vid Sofia skola!

Från och med HT18 kommer Stockholm stads skolor att börja använda sig av en ny skolplattform för kommunikation mellan lärare, elever samt vårdnadshavare.

Skolwebben kommer att ersättas med Skolplattformen. Idag har lärare, elever samt vårdnadshavare börjat få tillgång till Skolplattformen men plattformens funktionalitet är i nuläget begränsad på grund av att lanseringen ännu inte är färdig. Förhoppningsvis kommer Skolplattformen vara igång med full funktionalitet innan höstlovet.

Skolplattformen nås via mobiltelefonen, datorn eller surfplattan och ni loggar in på Skolplattformen med hjälp av mobilt bank-id via följande adress skolplattformen.stockholm.se

För er vårdnadshavare som vill ha vidare information om Skolplattformen kommer en kvällsutbildning erbjudas vid Sofia skola senare i höst/vinter.
Fram till annan information ges kommer veckobrev skickas ut via mail från mentorerna.

Bifogat finner ni mer information om Skolplattformen från Stockholm stad.

Rektor och Digitala utvecklingsgruppen vid Sofia skola.